e
Banner

Etiketler: damla alışan



Lojistiğin geleceği 2. Arama Konferansı’nda tartışıldı


Yayın: 15-05-2013

Uluslararası Nakliyeciler Derneği tarafından bu yıl 3 - 5 Mayıs 2013 tarihlerinde İzmir Çeşme’de “Ulaştırma ve Lojistikte Ortak Akıllı 2023 Tasarımı” temasıyla düzenlenen Arama Konferansı sektörü buluşturdu.




Alışan'dan 30. Yıl'da büyük kutlama



Kurulduğu 1985 yılından beri lojistik sektörüne yön veren faaliyetleri ve yatırımları ile  ülke ekon




Alışan alternatif taşıma modellerine yoğunlaşacak


Yayın: 19-01-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, 2015’te önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. 




Alışan Lojistik globalleşmeye yatırım yapıyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, enerji lojistiği alanında LNG, motorin, dökme ve ambalajlı madeni yağ gibi geniş bir ürün yelpazesi için lojistik hizmet sağlıyor. 




Alışan’ın lokomotifi tehlikeli madde taşımacılığı



Alışan Lojistik, tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığı sektöründe büyümeye ve bu alanı büyütmeye devam ediyor. Türkiye’de kimya sektöründe faaliyet gösteren büyük sanayi kuruluşlarının uluslararası nakliye konusunda tercih ettiği en önemli lojistik firmalarından biri olduklarının altını çizen Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, mevcut ve gelecekteki yatırım planlarını da tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığının tüm boyutlarını dikkate alarak planladıklarını aktarıyor




Alışan Lojistik’ten AR-GE ve İç Anadolu atağı


Yayın: 07-02-2018
Kategori: Karayolu

Son yıllarda en az %20 seviyelerinde bir büyüme trendi yakalayan Alışan Lojistik, 2018 yılında da aynı düzeyde bir büyüme hedefliyor. Açacağı yeni tesislerle İç Anadolu bölgesinde etkinliğini daha da arttırmayı hedefleyen şirket, “Yön Ar-Ge Merkezi” ile Türkiye lojistik sektörünün küresel çapta sürdürülebilirliği yakalamasına katkı sunmayı amaçlıyor. 




Başarının yolu ne istediğini bilmekten geçiyor


Yayın: 19-03-2019
Kategori: Lojistik

Kendi tercihiyle aile şirketinde ve lojistik sektöründe çalışmaya başlayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “İş dünyasında başarılı olmanın cinsiyetle değil, ne istediğini bilmek ve bunları yeteneklerle örtüştürmekle ilgili olduğuna inandığım için bu sektörü seçtim” diyor.




Alışan Lojistik know how üretiyor ve ihraç ediyor


Yayın: 21-10-2019
Kategori: Kimya

İnovasyonu gelişim stratejisinin merkezine koyan Alışan Lojistik, tehlikeli madde lojistiğinde “know how” gücüyle sektörüne öncülük ediyor. Tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığa, güçlü bir altyapıya ve başarılı bir çalışma modeline sahip olduklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, bu alanda yaptıkları taşımaların yaklaşık %40’ını yurt dışı operasyonlarının oluşturduğunu söylüyor. 




Alışan Lojistik fırsat eşitliğini şirket politikası ile destekliyor


Yayın: 19-03-2020
Kategori: Lojistik

Kadınların iş yaşamında karşı karşıya kaldığı sorunlara yönelik Toplumsal Cinsiyet Politikası, Fırsat Eşitliği Politikası ve  Şiddete Sıfır Tolerans Politikası ile Alışan Lojistik’te uzun süreden bu yana bir şirket politikası oluşturduklarını belirten Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, Birleşmiş Milletlerin küresel bazda yürüttüğü Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ne imza atan ve onları rehber edinen tek lojistik şirketi olduklarını söyledi.






Alışan Lojistik intermodal taşımacılıkta öne çıkacak


Yayın: 20-07-2020
Kategori: Lojistik

Bu yıl 35. yılını kutlayan Alışan Lojistik, pandemiye rağmen yılı %20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. Yurt içi operasyonlarının büyük çoğunluğunu kara yolu oluştursa da demir yolunu, deniz yolunu, dolayısıyla intermodal taşıma modlarını kullanmanın gündemlerinde olduğunu vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Bu alanlarda gelişmek, ülke çapındaki coğrafi büyümemizi sürdürmek, filomuzu gençleştirmek, VAS operasyonlarında yenilikler yaratmak, teknolojik altyapımızı güçlendirmek gibi hedeflerimiz var” dedi.